Cupoori

140 kupariasiantuntijaa palveluksessasi

Johtava kupariosaaja

Ydinosaamistamme ovat kuparisten putkien kehitys ja valmistus LVI-asennus- ja teollisuuskäyttöön. Sinä ja asiakkaaksi ansaitsette parasta. Siksi tuotteemme täyttävät vaaditut laatustandardit ja toimintaamme ohjaa asiakkaan paras mahdollinen palvelu.

100 M€

Liikevaihto

135

ammattilaista

30

maata

Asiantuntijuutemme juuret ovat Outokummun kuparikaivoksessa. Cupori perustettiin vuonna 2008, kun yhtiön johto osti Outokumpu Oy:n kupariputkiliiketoiminnan. Vuonna 2014 yhtiö siirtyi itävaltalaisten yksityishenkilöiden omistukseen, ja vuonna 2022 omistus siirtyi Lazarus Industriförvaltning Ab:lle. Tänä päivänä Cupori tunnetaan kestävästi kasvavana yrityksenä, joka kehittää toimintaansa vastuullisesti. Tuotanto ja pääkonttori sijaitsee Porissa, mutta tuotteemme palvelevat asiakkaidemme kautta koko maailmaa.

Lupauksemme

Teemme päivittäin töitä, jotta kumppaneillemme syntyy pysyvää kasvua. Olemme sitoutuneet jatkuvaan liiketoiminnan ja tuotannon jatkuvaan kehitykseen. Kuparin monipuolisuus – kierrätettävä luonnontuote, jota voidaan käyttää uusiutuvana energian lähteenä – tarjoaa tukevan kivijalan asiakaslähtöiseen ja tuottoisaan toimintaan.

Etsitkö kannattavaa kupari­kumppania?

Kysy lisää edistyksellisistä ratkaisuistamme!